Basert på anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) vil vi utsette alle tannbehandlinger som er faglig forsvarlig å utsette. Din helse og sikkerhet er vår viktigste prioritering og vi tar derfor ingen risikoer i forbindelse med smitte. Vi må nå alle være ansvarlige og bidra til å redusere smittespredning.

Kjære pasient,

Basert på anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) vil vi utsette alle tannbehandlinger som er faglig forsvarlig å utsette. Din helse og sikkerhet er vår viktigste prioritering og vi tar derfor ingen risikoer i forbindelse med smitte. Vi må nå alle være ansvarlige og bidra til å redusere smittespredning.

Du vil motta en ny innkalling til time hos oss når vi har fått oppdaterte råd fra FHI.

Vi vil fortsatt tilby nødvendig behandling ved behov for øyeblikkelig hjelp, som behandling av infeksjoner og smertelindring. På denne måten vil vi bidra til å redusere belastning på resten av helsetjenesten.

Dersom du har behov for akutt hjelp, ber vi deg ringe til klinikken for å vurdere behovet før du oppsøker klinikken. Vi har beredskap på plass for å bistå i slike situasjoner, og du vil i samråd med tannlege få satt opp en time for akuttbehandling.

Ved spørsmål ta kontakt med din klinikk.

Med vennlig hilsen
Bærum Oralkirurgi

Oppdatert: 13.03.2020

_______________________________________________________________________________

Vi ønsker å forebygge smitte i sammenheng med koronaviruset og setter derfor inn ekstra tiltak på våre klinikker.

Opplever du symptomer på luftveisinfeksjon ber vi deg holde deg hjemme. Har du vært på reise i et av landene med vedvarende koronautbrudd ønsker vi at du venter 14 dager med å få behandling hos oss.

I situasjoner som her beskrevet ber deg ta kontakt med klinikken på telefon eller mail for å endre time til et senere tidspunkt. Det vil ikke påløpe noen kostnader ved bytte av time i slike tilfeller.

Ved behov for øyeblikkelig hjelp eller akutt behandling, og du i løpet av de siste 14 dagene har vært på reise i områder med vedvarende smittespredning av koronavirus, ber vi også om at du tar kontakt på telefon på forhånd, slik at vi kan legge til rette for god og forsvarlig behandling.

Vi har satt inn ekstra antibac på venterommene våre og på behandlingsrommene.

Vi anbefaler deg å bruke antibac når du ankommer klinikken, så vel som før du forlater klinikken.

Vennlig hilsen
Bærum Oralkirurgi

Skriv en kommentar